kahope | Eksamensfejring på Väkst
17292
post-template-default,single,single-post,postid-17292,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Eksamensfejring på Väkst

Eksamensfejring på Väkst

En af mine bedste veninder har i denne uge afsluttet hendes professionsbachelor i sundhed og ernæring, og er nu officielt jobsøgende og fri af skole for nu. Vi havde i forvejen sat i dag af til kjole-køb, da vi skal til en fællesvenindes bryllup til august, så jeg besluttede mig for at hendes eksamens gave skulle være noget så dejligt som en god middag. Det er ikke engang to måneder siden Cofoco åbnede deres nyeste restaurant Väkst, men den har spøgt i mit baghoved så efter en hurtig konferering blev vi enige om at det da selvfølgelig var der vi skulle spise. Der er planter over det hele!

Maden var utrolig lækker. Spidskål, lidt brød, svinekæber og en masse små delikate smage. Og rabarberis til dessert.  Er du tosset det var godt.

2016-06-25-13.50.562016-06-25-13.45.262016-06-25-12.48.23

Andet nyt: jeg er nu officielt begyndt at arbejde mig tilbage på bloggen. Min ferie nærmer sig dog, så der er lige 3 uger hvor jeg er udenlands i forholdsvis Island og Sverige. Søde mennesker kigger efter min lejlighed, men ikke bloggen. Hvilket nok er godt det samme.

No Comments

Post A Comment