Efterårsferie! Jylland!

Nu skal I høre et vildt koncept: en uge midt i oktober måned, hvor man bare har fri. Fri fra skole, sådan fri uden lektier og alt muligt. Vi er sågar semi-beordret til ikke at røre ved vores projekt (der skal afleveres ugen efter ferien).

Det er et vildt koncept, at have fri i efteråret. Så, jeg skal naturligvis have mest muligt ud af det hvilket vil sige at jeg ca kl. 16.00 i dag bliver samlet op af Signe og Fie og så stikker vi ellers af på roadtrip til Silkeborg for at besøge (endnu en) Signe! Jeg glæder mig SÅ freaking meget.

Jeg er, efter nøje overvejelser, nået frem til at det er 6 år siden jeg sidst har været i Jylland. Hvorfor har jeg ikke noget aktivt bud på, det ligger jo lige der ovre. Men, sådan er det gået. Til gengæld har jeg lavet ca 40 jokes omkring at man skal have pas med, fordi det er udlandet. Hø hø, jeg er sjov.

Lige indtil jeg opdagede, at jeg havde pakket mit pas. Ubevidst. Gesus.

Rigtig god weekend til alle! Husk at nyde solen mens vi har den og de skønne røde blade! x

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar