kahope | TED Talk: anbefaling
17661
post-template-default,single,single-post,postid-17661,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

TED Talk: anbefaling

TED Talk: anbefaling

 Et lille segment jeg vil arbejde på at indføre ugentligt hver mandag: en ‘ugens ted talk’ til lige at sparke gang i hjerneforbindelserne.

Denne TED Talk er yderst fascinerende, fordi taleren (Tiffany Watt Smith, historiker) forklarer hvordan vores forhold til forskellige følelser udvikler sig over tid. Som vi dyrker glæde i vores samtid, dyrkede man for år tilbage melankolien. Desuden kommer hun ind på specifikke følelser, som kun nogle samfund har sat navn på.

No Comments

Post A Comment