kahope | TedTalk: How we’ll become cyborgs
17683
post-template-default,single,single-post,postid-17683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

TedTalk: How we’ll become cyborgs

TedTalk: How we’ll become cyborgs

Jeg har kørt meget i bil denne weekend. Under en af disse mange køreture var et af vores enmer “hvad sker der i fremtiden? Lever vi evigt? Hvad med sygdomme?”

Jeg er overbevidst om, at om 50-100 år, så findes menneskeheden ikke længere som den er nu. Hvis vi sammenligner med teknologi nu og bare for 10 år siden, så er der ting vi slet ikke troede var muligt, som er almindelige.

Andre er enige i min holdning, bl.a. Hugh Herr der underviser på MIT. Hans TEDtalk handler om “NeuroEmbodied Design”, en metode til at skabe cyborg funktioner som han er ved at udvikle i MIT’s Media Lab.

No Comments

Post A Comment