kahope | Hvem
84
page-template-default,page,page-id-84,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mit navn er Kathrine.

Jeg interessere mig for enkelthed, bæredygtighed og grøn livsstil som denne blog primært vil handle om. En biting vil være gode råd til virkelig at spare mange penge i det daglige.

Derudover elsker jeg rejser med venner, godt håndværk, gode historier og virkelig ikke at have nogen planer – overhovedet.

Mit hjerte bor i Island, mine øjne hviler i Sverige og mine vandrestøvler fører mig gennem norske fjelde og skotske dale.

Livet leves i det østlige Danmark, hvor der også arbejdes.

Jeg prøver at undgå at være hellig. Men ved at føre en livsstil baseret på ideologier omkring bæredygtighed, dyrevelfærd og natur giver mig en følelse af at afhjælpe nogle af de voldsomme problemer verden har.

 

Ikke dem alle. Men jeg tror på at mange mennesker små handlinger kan gøre en forskel, og derfor håber jeg at kunne inspirere andre.