Billeder fra Island #1

Billeder fra Island #1

Jeg var på vandreferie i Island her hen over sommeren. Det gik over bjerge og gennem floder, med 20 kg på ryggen og fantastiske udsigter. Vi gik bl.a. den berømte Laugavegur rute, der går fra området Landmannalaugar til Thórsmörk. Det er en utrolig smuk, men også hård og udfordrende rute. Går man fra nord mod syd, så starter ruten med en kraftig stigning hvor man klatre op i bjergene. Dernæst går man et langt stykke af bjergrykke, gennem vandløb og sne alt i mens lugten af svovl hænger i næsen og vandløbene koger. Senere, nede af den første bjergkæde, går man igennem et fladt og dødt sort landskab, lige ud af Lord of the Rings (vi gik sådan igennem et område der hed Isengard). Man ser store gletsjere, og advarselsskilte om vulkaner og hvad man skal gøre hvis de går i udbrud.

Det var en helt igennem fantastisk tur. Kan klart anbefales. Men, sørg for at være i god form. Det er hårdt arbejde, især for knæene at gå ned af alle de bjerge.

IMG_6789IMG_6827IMG_6867IMG_6915IMG_6950IMG_6963IMG_7000IMG_7008

No Comments

Post A Comment