En laaang ferie

Jeg blev uddannet som multimediedesigner tilbage i sommeren 2011, og har siden da arbejdet fuldtid. Da jeg blev opsagt fra min stilling i juni, kunne den umiddelbare reaktion derfor godt have været ‘åh nej, hvad nu?’ – det er umiddelbart den mest almene reaktion på en opsigelse (lige meget hvad omstændigerne bag opsigelser er, om de er begrundet eller tvivlsomme).

Men, sagen var bare den – at jeg havde tænkt mig at sige op. Jeg blev opsagt en måned før jeg selv havde tænkt mig at sige op, hvilket i og for sig faktisk var et drømmescenarie. Jeg blev i forbindelse med min opsigelsesperiode (som var på 4 måneder) bedt om at blive ved med at møde og passe mit arbejde frem til min sommerferie (3 uger) og derefter ville jeg blive fritstillet med fuld løn frem til oktober.

For at gøre det hele helt perfekt, blev jeg to dage efter optaget på den uddannelse jeg havde ansøgt, med studiestart til september.

Hvilket vil sige, at jeg har en sommerferie på halvanden måned i år! Jeg har ikke haft så lang en ferie i 8 år *indsæt dramatisk smiley*. Det er en fest uden lige, og jeg kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer.

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 08:42h, 07 august Svar

  Det bliver så spændene at følge dig, nu hvor du har valgt at følge din drøm :D

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 21:17h, 16 august Svar

   Tak darling <3 Det er meget spændende alt sammen!

Skriv en kommentar