Tilbage?

Hold nu op! Der er gået 2 år, næsten på datoen, siden jeg sidst har blogget. Der er sket meget i den tid, og så alligevel ikke. Jeg har rejst, er blevet langhåret, snuset lidt til stress igen og revet hele tilværelsen op ved roden for ganske nylig. Eller, sådan nogenlunde da.

I kraft af alt det, der er sket de sidste par måneder, har jeg fået blod på tanden til at komme tilbage til blogverdenen, og til at nedfælde min tanker, oplevelser, observationer på skrift i dette online univers. Lige så meget fordi jeg har savnet at skrive, og fordi jeg tror de næste år bliver utroligt spændende.

Pr september er jeg tilbage i uddannelsessystemet igen, og tager dermed en pause fra arbejdslivet. De sidste næsten 7 år har været lærerige, men også udfordrende på punkter jeg ikke havde troet ville være et issue. Men, man lærer jo og jeg har i hvert fald lært hvad jeg finder mig i og ikke. Og det er et godt udbytte for hvad der endnu er et langt arbejdsliv (og liv generelt).

Jeg finpudser stadig, men jeg regner med at bloggen vil være oppe og køre igen om 1-2 uger. Indhold har jeg i hvert fald massere af.

Kathrine x

 

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 23:53h, 04 august Svar

  Dejligt du er tilbage :D <3 Glæder mig til at følge med igen <3

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 16:31h, 05 august Svar

   Tak søde :D Jeg vil kæmpe for at holde mig til ilden denne gang <3

Skriv en kommentar