Weekendtur til Sverige

Jeg tilbragte weekenden i mine forældres hytte i Sverige, som ligger lige på grænsen mellem Skåne og Småland. Jeg havde, som traditionen foreskriver, slæbt nogle af de bedste med. Vi hyggede os i det præ-efterårsvejr som Sverige smed efter os. Vi ankom fredag aften efter en herlig roadtrip med massere af sang, grin og snak, og var usædvanligt.. rolige. Vi gik i hvert fald tidligt seng, fordi det er hårdt at være i sommerhus.

Lørdag stod den afslapning, i form af verdens dejligste morgenmad. Derefter kørte vi en tur til Söderåsen Nationalpark. Det er 4 gang, tror jeg, at jeg har været der og det er altså bare en utrolig dejlig skov. Luften var frisk, og duftede af det begyndende efterår. Sydsverige har været hårdt ramt af tørken her i sommer, mere end i Danmark og det kunne tydeligt ses i skoven: massere af visne blade.

Solen skinnede, og vi gik vel en 8 km rundt. Halvvejs gennem turen blev det til en improviseret photoshoot af nogle nye proteinbarer (som jeg dog ikke tror de må markedsføres under) som Fie og Signe har hjulpet med (nogle af Signe’s venner ejer Wholi, som står bag dem) at udvikle, producere, markedsfører osv. De hedder Buffbar. Så, jeg fik lov at lege fotograf. Yay, dream come true!

Efter vores gåtur skulle vi ud og købe slik. A) fordi den stod på gyserfilm til aften (Netflix’s ‘The Ritual’ – ikke god, historien er virkelig tynd) ig B) fordi slikket koster, sådan 4 kr for 100 g.
Da vi var i bilen, begyndte det at regne og kort tid efter stod det ned i stænger. Så, heldigt for vores gåtur.

Søndag forløb nogenlunde som lørdag: Fie og jeg løb en tur, Signerne lavede morgenmad (vafler!), og så slappede vi af mens det skiftede mellem styrtregn og solskin.

Det er faktisk virkelig svært at skrive et interessant indlæg om Sverige, for vi laver virkelig ikke ret meget når vi er der. Snakker, læser, sover, spiser, løber/går ture.. det er vidunderligt.

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 08:36h, 03 september Svar

  Ejjj det lyder bare alt for hyggeligt! :D
  Gyserfilm i en hytte i sverige med billig bland selv slik.. Ej det bliver da ikke mere perfekt? Ö

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 22:22h, 03 september Svar

   Det var så hyggeligt, elsker vores ture til Sverige :D Gyser+billig bland selv er faktisk opskriften på lykke.

Skriv en kommentar