1 skoledag!

Jeg afsluttede min sidste uddannelse tilbage i 2011, og allerede dengang var jeg fuld af ‘jeg arbejder lige et par år, og så tager jeg lidt mere uddannelse’. Et par år blev dog hurtigt til syv, men nu er jeg tilbage i gamet! I dag havde jeg, og en masse andre umiddelbart flinke mennesker, første skoledag på Digital Konceptudvikling hos Erhvervsakademi Sjælland i Køge. Uuuuh siger jeg bare.

Første dage er altid lidt bleh, fordi alle er farlige og man er akavet. Jeg var dog så heldig at en tidligere kollega også startede samme uddannelse, så vi fik tiden til at gå med at snakke om alt hvad der sket siden vi sidst så hinanden. I pauserne naturligvis. Mine kommende undervisere gennemgik lidt omkring undervisningen, forventninger, manifest, studietur (ja tak!) og almen hverdags info.

Alt i alt meget standard for første skoledag. Jeg er totalt psyked, fagene virker utroligt spændende, så nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang. Lægger dog stærkt ud med to fridage, så skal først i skole (ih, at skrive den sætning igen <3) på torsdag. Tal lige om en blid start.

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar