Back in the game, beaches!

Okay, det er længe siden jeg rigtig har gået i skole. Næsten 10 år siden, så jeg var en smule bekymret for om mit tilbagetog til det danske uddannelsessystem skulle vise sig at være besværligt.

Al tvivl blev gjort til skamme, da min gruppe og jeg ace`ede vores præsentation i dag! Det gik så godt, selv på trods af nerver i hele gruppen. Tror faktisk jeg var den der var roligst. Ha, miss calm strikes once again.

Jokes til side, så gik det godt. Vores produkt var stærkt, prototypen veldokumenteret og vores valg klare og konsistente. Herlig følelse. Hvert eneste spørgsmål lærerne havde, eller kommentarer, havde vi et svar klar på.

Det bachelor projekt kan bare komme an, I`m in the game now! 

Alle må have en dejlig weekend!

3 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 13:37h, 22 september Svar

  Sådan! Godt gået!
  Får vi ikke lov at se lidt af det I går og laver? :D

  Simone
  MIcrocut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 21:25h, 24 september Svar

   Jo da, når du nu spørger så pænt :D Jeg skal se om jeg ikke kan få fundet nogle billeder <3

   • Simone
    Udgivet d. 15:09h, 25 september Svar

    Jubiii! :D Det vil jeg glæde mig til :) <3

    Simone
    Microcut.dk

Skriv en kommentar