I løvens hule

I morgen skal vi præsentere vores første semester projekt! Af ukendte årsager er jeg mere nervøs for det, end når jeg har fremvist projekter til adskillelige hundredetusinde kroner. Wonder why that is..

Men lige meget hvad, så har det været et godt projekt! Det har kun stået på i denne ene uge, så kvaliteten er naturligvis også derefter. Ikke at det skal forstås negativt, for jeg/vi synes faktisk det er blevet ganske udemærket. Vores teamwork har fungeret godt (hvilket lader til har været et issue i nogle af de andre grupper.. tror jeg, mine evner til at opfatte drama ligger på et meget lille sted).

Selve præsentationen i morgen varer kun 10 min (5 til koncept, 5 til prototype gennemgang) og så skal vi slagtes evalueres af vores lærere. Hurray, offentlig feedback. The best kind.

Al spøg til side, så er det en god måde at få feedback på. 1, man gør sig bare lige den tand mere umage og 2, det afspejler virkeligheden. Nu har jeg selv rodet rundt ude i virkeligheden i adskillige år og har absolut ikke problemer med at huske den, MEN det har mange (så ganske mange) af mine klassekammerarter overhovedet ikke. De er så uskyldige.

Fx var mange meget fortørnet over den tid de havde til rådighed til dette projekt. Kun én uge?! De bliver overrasket når de lander i virksomheder, og bliver bedt om at lave fejlfrie pitchs på 24-48 timer. Hellere lære det i forvejen, for det vil ske. 

Opdatering vil følge, når jeg er vel hjemme igen! 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar