Tilbage fra skoven

Tilbage fra skoven

Tirsdag til onsdag flakkede jeg, og mine klassekammerater rundt ude i Bildsø skov ved Slagelse. Det regnede, blæste og vi lavede en hel masse teamøvelser. Minus vejret, der var lidt træls til tider, var det faktisk virkelig skovt sjovt. Mit hold vandt ‘flest-point’ konkurrencen, og præmien var en total ligegyldig plastik dims fra Kina. Så, yay?

Ingen teamtur/introtur (damn de internationale drak sig i hegnet) uden et natteløb. Så, ikke nok med at flakke rundt i skoven. Vi skulle også gøre det midt om natten. Hvilket faktisk var ret sjovt, især da jeg ved et uheld kom til at skræmme mit team halvt til døde da jeg løb imod dem. Ups?

Anywaysi. I dag var igen normal skolegang, og jeg er altså fan. Vi havde første time omkring Theory of Science, som (ligger lidt i navnet) er den videnskabelige tilgang til uddannelsen. Tørt stof, men damn jeg er hooked. Vi fokusere primært på kvalitative metoder, og hvordan det kan bruges i sammenhæng med digital konceptudvikling. Det er relativt nyt område for mig, men jeg må sige at det umiddelbart virkere utroligt spændende. Så, forhåbentligt mere omkring det i fremtiden!

No Comments

Post A Comment