2. Portfolio projekt – Sharing Economy – freaking burn charts

Vores 2. portofolio projekt er skudt i gang, og det går allerede over stok og sten. Emnet er Sharing Economy, og fokus er på projektledelse og forretningsudvikling. Det er så sprødt.

Jeg, som har været i et scrumteam i de sidste 3 år på mit gamle arbejde, er blevet udnævnt til scrummaster. Hvilket er super spændende, og jeg har lidt svært ved at ligge det fra mig. Hvilket vel må være et godt tegn, for jeg kan ærlig talt ikke huske hvornår jeg sidst har været så motiveret til at lave noget som helst. Så, hurra for motivation!

Motivationen bed mig ellers i går aftes og nat. Jeg var ved at forberede et Trello ark til mit team, til scrum brug, et par timer inden jeg gik i seng. Med den konsekvens, at jeg drømte om burn charts (graf over tidsforbrug) hele.den.freaking.lange.nat.

Jeg har haft hovedpine hele dagen, og det er jeg 100% sikker på skyldes de freaking burn charts.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar