Gid jeg var i Silkeborg og blev der

Sikke en efterårsferie. Jeg har kørt fra øst til vest, tilbage til øst og så lidt mere øst.

First things first: sidste fredag tog jeg sammen med Fie og Signe til Silkeborg for at besøge Signe J, der flyttede derover i start september. Det har været noget rigtig øv at hun er flyttet så langt væk, så det var fantastisk at se hende igen. Vi havde først og fremmest en fantastisk roadtrip derover, minus køresyge for min part (jeg havde travlt med femogfyrre ting hele tiden, så det var lidt selvforskyldt).

Det var den dejligste weekend. Vejret var jo fantastisk, så vi var på HImmelbjerget, i Silkeborg, ude og få drinks og gik nogle dejlige ture i nærområdet. Og spiste en masse god mad og snakkede. Sikke vi dog snakkede.

Det der Himmelbjerg. Altså, jeg er med på at Danmark er lille og det ikke tager så lang tid at bestige vores ‘bjerge’. Men, det tog os vitterligt 5 minutter fra parkeringspladsen og det er godt nok længe siden jeg har haft sådan en ‘nå, var det det’ følelse. Sjovt var det dog, Signe og jeg gik amok i de små souvenir boder – jeg sværger, de havde det samme ragelse som da jeg var der for 20 år siden.

Lørdag aften var vi i biografen i Silkeborg (vigtigt når man flytter, at der er en ord biograf i nærheden), og bagefter kiggede vi nærmere på bylivet i Silkeborg. Det var primært domineret af gymnasietyper, så vi takkede relativt hurtigt af.

Det var virkelig bare den dejligste weekend.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar