Colour me happy

Min eksamen er overstået. Det er ganske fascinerende hvordan én måneds forberedelse kan overstås på 25 min, hvor min lærer ovenikøbet var nød til at stoppe mig fordi jeg holder aldrig op med at tale.

Det gik så utrolig godt. Jeg fik 12, og en masse ros. Ord som bred viden, en fornøjelse, dyb indsigt og lignende blev sagt mens jeg mentalt var fløjet væk til et højere eksistensplan.

Efter eksamen gik jeg en adrenalinpræget tur hjem i regnvejr. Ideen var en lur, men for en gangs skyld kunne jeg ikke sove (meget chokerende). Så, det blev oprydning inden jeg om aftenen rettede kurs Køge Havn og restaurant Arken (ikke museet). Mine forældre havde inviteret min bror og jeg på fejrings mad, og fejret blev der. Jeg fik moules frites (livret), og er ret sikker på jeg fik flødeforgiftning. En perfekt dag.

Der er ro på nu. Jeg har fri resten af januar, og så starter studiet op til februar. Men for pokker hvor er jeg glad og lettet.

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 13:20h, 18 januar Svar

  Hvor er det flot klaret! :D <3 Stort tillykke!
  Jeg har altid gerne ville smage moules frites, men har ikke fået kastet mig ud i det endnu XD Ender altid med at vælge noget mere "sikkert" på div. menukort.

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 08:02h, 28 januar Svar

   Moules Frites er helt åndsvagt lækkert, så det vil jeg klart anbefale dig at prøve! og tak <3 :D

Skriv en kommentar