Eksamen!

Jeg bliver næppe nogensinde en professionel blogger. Jeg skrev sidst i oktober. Ha!

Anyways. Mit liv har heller ikke været specielt ‘news worthy’ de sidste par måneder. Jeg hygger mig med eksamensforberedelse, og alle dage ligner mere eller mindre hinanden. I december var det skrive-træne-sove, i januar har det været læse-træne-sove. Mit liv er så fascinerende.

Men, der er lys for enden. Jeg skal op på tirsdag, og så har jeg fri (nærmest) resten af måneden. Skal arbejde lidt, og har en lille Jyllandstur i ærmet.

Når eksamen er overstået, forsøger jeg at vende tilbage. Umiddelbart burde der, fra tirsdag, ske nogle mere interessante ting end ‘hey, se skriver/læser stadig! Wauw!’

Peace out – stay warm xx

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 06:19h, 14 januar Svar

  Held og lykke med eksamenen! :D

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 09:47h, 16 januar Svar

   Tak :D

Skriv en kommentar