En tur til Jylland

Jeg var i Jylland i sidste uge, for at besøge Signe (og snakke ørerne af hende, åbenbart) og for at holde et møde med en mulig praktikplads.

Det var så dejligt at se Signe, og bare hænge ud. Det hele var lidt præget af praktiksamtalen, som jeg (særligt efter) var mega nervøs omkring fordi jeg VIRKELIG gerne ville have den plads. Men, det var skønt, der er jo så smukt omkring Silkeborg.

Samtalen med praktikstedet (som skal forblive anonymt indtil jeg har min kontrakt, for man ved jo aldrig) gik rigtig godt! Signe havde kørt mig derhen, og bagefter hyggede vi med kaffe og fastelavnsboller på en nærliggende cafe. Jeg tog hjem torsdag aften, og hele fredagen havde jeg det virkelig ikke godt. Var et nervevrag, og efterhånden som dagen gik blev det kun værre. Det var naturligvis ikke verdens undergang hvis jeg ikke fik pladsen, men det lød bare så absurd spændende at jeg ville hade at lade sådan en mulighed smutte forbi mig.

Så, sidst på eftermiddagen (hvor jeg havde opgivet alt håb) modtog jeg en mail om at jeg fik tilbudt en praktikplads! EEEK! Jeg blev så glad, at jeg var lige ved at græde. Tror det bliver et helt fantastisk sted at være i praktik, og jeg glæder mig så åndsvagt meget. Nu skal alt det praktiske naturligvis på plads osv, men umiddelbart så er min praktikplads sikret! Hurray!

2 Kommentarer
 • Simone
  Udgivet d. 11:33h, 07 februar Svar

  Sådan! :D Tillykke!
  Håber det kommer til at være alt hvad du håber på.

  Simone
  Microcut.dk

  • kathrine
   Udgivet d. 10:12h, 18 november Svar

   Tak søde, om end lidt forsinket <3 Det var en fantastiske oplevelse at arbejde med så dygtige mennesker :D

Skriv en kommentar