Det var den der praktikplads

Kontrakten er underskrevet! Pr d. 1/8 starter jeg i praktik hos LEGO Agency i Billund! Jeg skal arbejde i marketingafdelingen, og jeg glæder mig helt åndsvagt til at se, lære, forhåbentligt bidrage og bare nyde hele den oplevelse det er at være i en så velrenommeret virksomhed med et så kæmpe globalt udsyn.

2019 bliver et fantastisk år!

Da jeg flytter til Billund i 10 uger, har jeg desuden truffet beslutningen om at sælge min lejlighed. Jeg har haft tænkt på at sælge i et par år, så nu skal det være. Når min praktik er overstået, flytter jeg midlertidigt hjem til mine forældre mens jeg skriver min bachelor. Derfra, når jeg er færdig med skolen til januar, vil verden således ligge totalt åben med mulighed for at søge job ALLE steder og ikke ud fra en så triviel grund som at det skal ligge i overskuelig afstand fra Køge.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar