Dage i sverige

Siden jeg overtog mit hus d. 1/9 har jeg haft travlt. Så travlt at jeg slet ikke har været i Sverige siden starten af August. Hvilket, for de uindviede, er lang tid. Min familie har et hus i det nordlige Skåne, og jeg vil altid som udgangspunkt prøve at komme derop mindst én gang i måneden. Gerne flere. Det er desværre bare ikke foreneligt m. huskøb og tusinde gøremål.

Jeg kom dog efter det i oktober! Efter nogle travle uger, hvor jeg både formåede at brække min ene tå og næsten skære min tommelfinger af, besluttede jeg mig for at det var tid til lidt ro og fordybelse i de svenske skove. Så jeg tog en fridag og en forlænge weekend i selskab med mine forældre, Lukas (hund) og Charlie (kat).

Det var nogle skønne dage, med perfekt vejr og masser af eventyr ud i den omkringliggende skov. Jeg elsker at være ude i skoven, og bare vandre omkring, tage billeder og være i naturen. Jeg var dog ekstra heldig på denne tur, da jeg fandt et elg gevir ganske nær vores hytte! Hvilket i min verden er lige som at vinde i lotteriet. Der var frost alle morgener, hvilket resulterede i den smukkeste dis over søen. Jeg arbejder på en video, som en skønne dag nok kommer op; visse natur fænomener kommer bedst til sin ret når det er video og ikke billeder.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar